´A gift of Love´ voor jou, want kanker raakt breder…

De decembermaand is een maand waarin veel mensen hun liefde en dankbaarheid uiten naar dierbaren met cadeaus en mooie wensen voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Het is ook een maand, waarin we de mensen die altijd zorgen voor een ander eens in het zonnetje kunnen zetten. Misschien ken je iemand in jouw omgeving, die het afgelopen jaar veel zorg, liefde en aandacht heeft gegeven en/of nog steeds geeft aan een naaste met kanker (of een andere ernstige aandoening). Wil je deze persoon iets speciaals geven, maar weet je niet precies wat? Speciaal voor de decembermaand zijn er: ´A gift of Love´ verwenbonnen voor een aantrekkelijke prijs. Een moment van zorg en aandacht voor hen die zoveel geven.

´A gift of Love´ verwenbon; waarom, voor wie en wat is het?
DSC_1596 gesnedenWanneer iemand kanker krijgt is er terecht veel aandacht voor degene die het betreft. Gelukkig is die aandacht inmiddels breder dan alleen fysieke zorg en behandeling van de ziekte. Aandacht voor de impact die de kanker heeft op het leven van de patiënt is steeds vanzelfsprekender aan het worden.
Echter kanker krijg je niet alleen, de impact van deze ziekte raakt het hele gezinssysteem en andere dierbare naasten. Rondom degene met kanker is vaak een cirkel van direct betrokken naasten: de ouders, de partner, de kinderen, naaste vrienden. Ook op hen heeft de kanker en het ziek zijn van hun dierbare een grote weerslag. Zo bleek bijvoorbeeld uit een artikel op Stichting Diagnose Kanker dat partners van kankerpatiënten vaker ook zelf met klachten bij de arts terecht komen.

Wat ik regelmatig terughoor in gesprekken met naasten, die in deze situatie hebben gezeten, is dat ze de erkenning en herkenning van hun situatie, emoties, zorgen, angsten hebben gemist. De praktische hulp is er soms nog wel, maar met het emotionele stuk kunnen ze vaak niet terecht. Een veelgehoorde uitspraak is; ´daar kan ik die ander toch niet mee belasten, het is zo groot.´
Dus hoewel de behoefte bestaat om hun verhaal, emoties en zorgen te kunnen uiten is de mogelijkheid daartoe veelal schaars, tenzij ze naar een therapeut, lotgenotengroep of iets dergelijks gaan. Maar dat is vaak wel een hele stap.

Om die stap te verkleinen heb ik speciaal voor de decembermaand een actie gestart met ´A gift of Love´ verwenbonnen. Het is een verwenbon voor een moment van ontspanning, een luisterend oor en/of een zachte (energetische) aanraking in de vorm van een healing om weer thuis te komen in jezelf.

Deze bon draagt de naam: ‘A gift of Love’, omdat het een blijk van liefde, zorg en dankbaarheid is naar de mensen toe, die zoveel zorg hebben gedragen voor iemand in hun naaste omgeving. Mensen die los van hun eigen verdriet en angsten in liefde zorgen of hebben gezorgd voor iemand die hen dierbaar is, gewoon omdat dat het enige is dat ze konden doen.
Nu, een moment voor hen. Een moment van herkenning en erkenning. Een moment van ontspanning en ontvangen. Een moment waarop zij er helemaal mogen zijn met alles wat er is aan verdriet, boosheid, zorgen, angsten, vermoeidheid, liefde, etc.

Hoe en waar kun je ‘A gift of Love’ verwenbonnen kopen?

DSC_1594 a gift of love bloemblaadjes In de periode van 29 november tot en met 31 december 2013 kun je voor slechts 10 of 15 euro een verwenbon cadeau doen aan iemand in jouw omgeving.

Deze bon heeft een waarde van respectievelijk 70 en 90 euro en kan ingewisseld worden voor: een counselingsessie, een zachte energetische aanraking in de vorm van een  een healing of een combinatie hiervan, afgestemd op de behoefte van degene die de bon heeft gekregen. 

.

  • Een bon, gekocht voor 10 euro, heeft een waarde van 70 euro en kan door de ontvanger bij mij ingewisseld worden voor een sessie van 1 uur.
  • Een bon, gekocht voor 15 euro, heeft een waarde van 90 euro en kan door de ontvanger bij mij ingewisseld worden voor een sessie van 1,5 uur.

Wanneer je een bon cadeau wil doen, kun je deze via de mail of telefonisch bij me bestellen (stefanie@beallyoucanbe.nl of 06-48102716). Je krijgt hem dan, na betaling, via de post toegestuurd, of je kunt hem bij me ophalen. Wil je de bon voor de feestdagen in huis hebben, zorg dan dat je hem op tijd besteld.

Na de decembermaand blijven de verwenbonnen bij mij te verkrijgen voor de normale waarde van 70 en 90 euro.

Hartegroet,

Stefanie

Stefanie Bussing biedt onder meer voor kankerpatiënten en hun naasten ondersteuning in de vorm van Counselinggesprekken, Reconnective Healing® sessies en Familieopstellingen. Zij werkt vanuit haar Counselingpraktijk Be all you can Be en is aangesloten bij Bewust Haarlem. Meer informatie over haar en haar diensten is te vinden op www.beallyoucanbe.nl en www.thereconnection-haarlem.nl.

Advertenties

2 thoughts on “´A gift of Love´ voor jou, want kanker raakt breder…

  1. Vanaf januari zijn de cadeaubonnen ‘A gift of Love’ te verkrijgen voor de reguliere prijzen à 70 euro voor een sessie van 1 uur en 90 euro voor een sessie van 1,5 uur. Ook is het mogelijk een cadeaubon voor een ander bedrag te bestellen. Deze bon kan de ontvanger vervolgens inwisselen als korting op de reguliere prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s