´A Gift of Love´, voor alle liefde, zorg en aandacht die jij geeft…

Na de decemberactie “´A Gift of Love´, want kanker raakt breder…” heb ik in mijn praktijk mogen ervaren hoeveel dit cadeau voor mensen kan betekenen. Dat heeft mij zo geraakt, dat ik besloten heb deze cadeaubonnen niet alleen blijvend aan te bieden in mijn praktijk, maar ze ook gedurende het jaar op speciale momenten voor een speciale mooie prijs te blijven aanbieden. In deze blog alle up-to-date informatie over ‘A Gift of Love’.

´A gift of Love´ cadeaubon; waarom, voor wie en wat is het?
Wanneer iemand kanker krijgt is er terecht veel aandacht voor degene die het betreft. Gelukkig is die aandacht inmiddels breder dan alleen fysieke zorg en behandeling van de ziekte. Aandacht voor de impact die de kanker heeft op het leven van de patiënt is steeds vanzelfsprekender aan het worden.
Echter kanker krijg je niet alleen, de impact van deze ziekte raakt het hele gezinssysteem en andere dierbare naasten. Rondom degene met kanker is vaak een cirkel van direct betrokken naasten: de ouders, de partner, de kinderen, naaste vrienden. Ook op hen en op hun onderlinge relatie heeft de kanker en het ziek zijn van hun dierbare een grote weerslag. Zo bleek bijvoorbeeld uit een artikel op Stichting Diagnose Kanker dat partners van kankerpatiënten vaker ook zelf met klachten bij de arts terecht komen.

Wat ik regelmatig terug hoor in gesprekken met naasten, die in deze situatie hebben gezeten, is dat ze de erkenning en herkenning van hun situatie, emoties, zorgen, angsten hebben gemist. De praktische hulp is er soms nog wel, maar met het emotionele stuk kunnen ze vaak niet terecht. Een veelgehoorde uitspraak is; ´daar kan ik die ander toch niet mee belasten, het is zo groot.´
Iets anders wat ik in de sessies opnieuw heb gezien is hoe verschillend de verschillende leden van hetzelfde gezin omgaan met ziekte en verlies en wat voor druk dit kan leggen op de onderlinge relaties. Patronen of verschillen die eerst niet zo zichtbaar waren, worden ineens uitvergroot en duidelijk voelbaar. Deze druk komt bovenop de zorg en betekent dat gezinsleden in veel gevallen ook bij elkaar moeilijk hun diepste gevoelens en angsten kwijt kunnen.

Dus hoewel de behoefte bestaat om hun verhaal, emoties en zorgen te kunnen uiten is de mogelijkheid daartoe veelal schaars, tenzij ze naar een therapeut, lotgenotengroep of iets dergelijks gaan. Maar dat is vaak wel een hele stap.

a gift of love verwenbon bloemblaadjes 1 licht zonder tekst

Om die stap te verkleinen zijn de cadeaubonnen ´A gift of Love’ in mijn praktijk verkrijgbaar. Het is een cadeaubon voor een moment van ontspanning, een luisterend oor en/of een zachte (energetische) aanraking in de vorm van een healing om weer thuis te komen in jezelf.

Deze bon draagt de naam: ‘A Gift of Love’, omdat het een blijk van liefde, zorg en dankbaarheid is naar de mensen toe, die zoveel zorg hebben gedragen voor iemand in hun naaste omgeving. Mensen die los van hun eigen verdriet en angsten in liefde zorgen of hebben gezorgd voor iemand die hen dierbaar is, gewoon omdat dat het enige is dat ze konden doen.

Nu, een moment voor hen. Een moment van herkenning en erkenning. Een moment van ontspanning en ontvangen. Een moment waarop zij er helemaal mogen zijn met alles wat er is aan verdriet, boosheid, zorgen, angsten, vermoeidheid, liefde, etc.

Hoe en waar kun je ‘A gift of Love’ cadeaubonnen kopen?
Deze bon is bij mij in de praktijk te koop en heeft een waarde van 90 euro voor een sessie van 1 uur. De bon kan ingewisseld worden voor een counselingsessie of voor een zachte energetische aanraking in de vorm van een healing (Reconnective Healing). De inhoud van de sessie stem ik altijd af op de behoefte van degene die de bon heeft gekregen.

Zoals gezegd zijn de cadeaubonnen gedurende het jaar op verschillende speciale momenten voor een speciale prijs beschikbaar. In plaats van 90 euro kun je ze op die momenten bestellen voor slechts 25 euro voor een sessie van 1 uur!
Speciale momenten kunnen bijvoorbeeld zijn; de decembermaand, Valentijnsdag, Moederdag en meer van dat soort dagen. Hou mijn website en facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van deze speciale momenten en tarieven.

Wanneer je een bon cadeau wil doen, kun je deze via de mail of telefonisch bij me bestellen (stefanie@beallyoucanbe.nl of 06-48102716). Je krijgt hem dan, na betaling, via de post toegestuurd, of je kunt hem bij me ophalen.

Naast de bovengenoemde speciale momenten zijn de cadeaubonnen bij mij te verkrijgen voor de normale waarde van 90 euro.

Nu kan het natuurlijk zijn dat jij, los van de ´commerciële´ momenten, zelf een heel speciaal moment in gedachten hebt voor ´A gift of Love´aan iemand (die zorgt voor een naaste). Neem in dat geval even contact met me op en dan kijken we of ik aan dit speciale moment kan bijdragen met een speciale prijs.

Hartegroet,

Stefanie

Stefanie Bussing biedt onder meer voor kankerpatiënten en hun naasten ondersteuning in de vorm van Counselinggesprekken, Reconnective Healing® sessies en Familieopstellingen. Zij werkt vanuit haar Counselingpraktijk Be all you can Be en is aangesloten bij Bewust Haarlem. Meer informatie over haar en haar diensten is te vinden op www.beallyoucanbe.nl en www.thereconnection-haarlem.nl.

Advertenties

2 thoughts on “´A Gift of Love´, voor alle liefde, zorg en aandacht die jij geeft…

 1. Hieronder een drietal ervaringen van mensen die ‘A Gift of Love’ cadeau kregen in december:

  Noortje kreeg in december ‘A Gift of Love’ cadeaubon van haar zus, zij schreef:
  ‘Ik kijk met een heel fijn en warm gevoel terug op de sessie. Het was zo prettig om mijn hele verhaal te doen, je kan zo goed luisteren! Ik hoorde mijzelf dingen vertellen waarvan ik helemaal niet had verwacht dat ik ze met iemand zou delen. Het heeft me ontzettend opgelucht en nieuwe ruimte gegeven in mijn hoofd. De combinatie van praten en daarna een healing werkte voor mij erg goed. Hierna ging ik heel rustig naar huis toe en was niet verdrietig of van slag.’

  Jelle (62) kreeg de bon van een vriend en schreef me:
  ‘Ik voelde mij naar huis rijdend heel helder en ontspannen, alsof er een reset had plaatsgevonden. Tevens kon ik een aantal zaken waarover ik mij druk maakte, goed loslaten en relativeren. De ruimte die jij mij gaf om mijn verhaal te doen, waardeer ik zeer.’

  Een jonge vrouw schreef me na de sessie:
  ‘Het voelt alsof er -na een paar dips- een positieve ontwikkeling in gang is gezet. Ik sta iig regelmatig bewuster stil bij ‘wat wil ik’, ‘wat heb ik nodig’ en voel me minder vaak gejaagd. Ik creëer meer tijd voor mezelf, beweeg meer en schrijf het piekeren van me af.’

 2. Dit is op Bespiegelingen voor een Nieuw Perspectief herblogden reageerde:

  Ook in december 2014 is de ‘A Gift of Love’ verwenbon weer te koop als een bijzonder cadeau speciaal voor de mensen die het afgelopen jaar veel zorg, liefde en aandacht hebben gegeven en/of nog steeds geven aan een naaste met kanker (of een andere ernstige aandoening). Een moment van zorg en aandacht voor hen die zoveel geven.
  De bon is in te wisselen voor een counselingsessie of een zachte energetische aanraking in de vorm van een healingsessie (Reconnective Healing) van 1 uur ter waarde van 90 euro. Deze verwenbonnen zijn tot 31 december te verkrijgen voor de speciale prijs van 25 euro.
  Weet jij iemand in jouw omgeving die binnen de beschreven doelgroep valt en wil je hem of haar iets bijzonders geven deze maand? In onderstaande blog lees je alles over dit initiatief.
  Om te bestellen kun je mailen of bellen naar stefanie@beallyoucanbe.nl / 06-48102716.

  Hartegroet
  Stefanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s