Stefanie Bussing

foto bij over mij vierkant1

Mijn naam is Stefanie Bussing, de drijvende kracht achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’ en Healingpraktijk ‘The Reconection® ~ Essentie van Zijn’. Van huis uit Sociale Wetenschapper werkte ik enige tijd als adviseur op het gebied van organisatieverandering. Sinds 2006 ben ik me meer gaan richten op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Tegelijkertijd volgde ik opleidingen op het gebied van Coaching & Counseling, Systemisch Werk en Reconnective Healing & The Reconnection.

Het is mijn intentie mensen te begeleiden in hun groei naar een vitaal leven, waarin ze in vrijheid hun volledige potentieel kunnen verwezenlijken. Hierbij richt ik me specifiek op mensen met vragen rondom persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit in werk en organisatie en vragen rondom het leven met kanker.

Dit blog richt zich specifiek op ‘Leven met Kanker‘. Ziekte raakt ons in onze kern, in ons fundament en heeft daarmee impact op alle facetten van ons leven. Zo heb ik zelf ook ervaren op het moment dat mijn partner in 1995 de diagnose Leukemie kreeg en hier drie jaar later aan overleed.

Mijn begeleiding richt zich op het leven met deze ziekte en op het omgaan met de vele vragen, onzekerheden, eenzaamheid en de emoties die dit met zich meebrengt. Dit betreft de persoon die de ziekte heeft, maar zeker ook de partner. Juist omdat ziekte ons in onze kern raakt, zijn de onderwerpen, die tijdens de begeleiding aan bod kunnen komen,  zeer divers.

In mijn begeleiding help ik mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leert dat wanneer we dezelfde situatie vanuit een ander perspectief bekijken er nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan. Het helpt bij het hervinden van onze innerlijke kracht en balans en kan tevens het begin zijn van een transformatie in ons leven.

Hierbij maak ik gebruik van een holistische vorm van Counseling, Opstellingen met de Ziekte en Reconnective Healing.

Kijk voor meer informatie ook eens op mijn website of mail/bel naar stefanie@beallyoucanbe.nl /
06 48 10 27 16.

Graag ontmoet ik je.

Stefanie Bussing,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s